Om oss

Snabbt på plats för din avloppsrensning

Vi är ett komplett serviceföretag som tar hand om avloppsarbeten över hela Stockholm. Vi har kunskapen som krävs för att sköta om avloppsrensning och vi har speciella kunskaper inom rörinspektion, slamsugning och högtrycksspolning. Vi har självklart gällande behörigheter och alla certifikat som krävs i vårt arbete för bästa resultat. 

Vårt mål – och något som våra kunder uppskattar – är att alltid vara snabbt på plats. Vi vet hur mycket vattenskador kan komma att kosta och därför gäller det att snabbt kunna lokalisera och åtgärda uppkomna problem. Samtliga av våra bilar är därför försedda med kameror så att vi kan lösa problem akut och utan att våra kunder tvingas boka en tid.

Anlitar du oss kan du räkna med att få snabb leverans, korrekt utförande, bred kompetens inom vårt område och ett långsiktigt underhåll. Allt detta kommer att leda till en lägre totalkostnad för dig som fastighetsägare i Stockholm.

Kunnig personal

En av nycklarna i vår verksamhet är vår kunniga och kompetenta personal och vi har sedan starten satsat hårt på vidareutbildningar inom yrket. Det här ger dig som kund korrekta, effektiva jobb och det har gett oss som företag en låg personalomsättning och ett väldigt bra arbetsklimat.

I kombination med att vi alltid håller oss uppdaterade med den senaste tekniken vet vi att vi är din självklara partner för ett långsiktigt samarbete som leverantör för underhåll- och service av vatten och avloppssystem i Stockholm.


recover skylt med logo

Vi är ett miljötekniskt företag med ett brett tjänsteutbud!