Vi rensar ditt avlopp
snabbt och kostnadseffektivt

Effektivt, säkert och miljövänligt

Vi rensar ditt avlopp
snabbt och kostnadseffektivt

Effektivt, säkert och miljövänligt

Att avlopp sätter igen efter en viss tid är inte så konstigt. De utsätts dagligen från fettrester från vår matlagning, hud, tvål och schampon från när vi tvättar oss, tvättmedel, hår och så vidare. Det mesta av det åker förstås med till reningsverket, men en liten del blir alltid kvar och byggs successivt upp i rören. I områden med hårt vatten är det också vanligt att man får kalkavlagringar.

Problem med avlagringar

Det har också visat sig att vårt sparsamma förhållningssätt till vatten har gjort att rören snabbare täpper igen nuförtiden. De sköljs inte ur på samma vis som de gjorde tidigare när människor använde större mängder vatten i sina hem. Våra hushållsmaskiner har blivit effektivare och även duschmunstycken sparar på vattenmängden.

Med det inte menat att du ska börja använda kopiösa mängder vatten för att hålla ditt avlopssystem rent förstås. Det är bra att vi sparar på våra vattenresurser för miljöns skull. Däremot bör du hålla koll på om det flyter trögt. Att boka in en avloppsrensning när du ser att så är fallet kan göra att du undviker både problem med stopp och även dålig lukt.

En miljövänlig lösning

Den metod vi använder för avloppsrensning använder sig endast av rent vatten. Våra fordon är utrustade med en specialanläggning som kombinerar högt tryck och hett vatten för att spola ur rören. Vi för in en slang i avloppssystemet som har en kapacitet på 120 meter. Det räcker till för att få bort proppar som även sitter längre in i avloppet. I änden på slangen sitter en roterande dysa som har nio kraftfulla vattenstrålar som sprutar i olika riktningar.

Avlagringarna sprutas bort på samma vis som när du tvättar din bil i en högtryckstvätt. Det behövs inga kemikalier när man kombinerar trycket med det varma vattnet. Metoden är snabb och mycket effektiv.

Vi verifierar att avloppet är rent

Efter att vi har fått bort stoppet i avloppet kan vi gå in och kontrollera att det är helt rent med hjälp av fjärrstyrd tv-inspektion och funktionskontroll. Det går även att använda den här tekniken för att tina upp frusna rör.

Fördelen med vår metod är att användning av hetvatten är en mycket miljövänlig och effektiv metod. Dina rör och stammar blir rena och så gott som nya. Du slipper dålig lukt och livslängden för dina rör kan ofta förlängas genom att frätande avlagringar rensas bort. Självklart lämnar vi garanti på arbetet.

avloppsrensning stockholm

Vi rensar effektivt, snabbt och miljövänligt!